“milo za drago” na Srednjacima

Xlarge_mzd_pariz

U nedjelju, 6.9.2015. u parku Srednjaci kod Dječjeg vrtića Srednjaci, u sklopu programa proslave Dana Vijeće mjesnog odbora Horvata – Srednjaka, od 17 do 22h bit će organiziran i štand “milo za drago” na kojem će se odvijati razmjene bez upotrebe novca. Na štandu ćete također moći dobiti informacije o skorim radionicama i pokretanju kvartovske grupe za razmjenu.

Sajam razmjene u sklopu projekta “milo za drago” daje mogućnost građanima da donesu stvari koje kod njih doma možda skupljaju prašinu, više ih ne koriste ili im se više ne sviđaju, te da ih zamijene za nešto drugo što netko drugi želi razmijeniti, a baš njima je potrebno. Sajam razmjene funkcionira tako da se donesene stvari rasporede po vrstama rade lakšeg snalaženja - knjige, odjeća, igračke... Kada sudionik dođe na sajam pronađe mjesto za ono što je donio, razgleda ponuđeno i uzme ono što mu se svidi.

Što više ljudi dođe veća je ponuda, međutim naglasak je na razmjeni a ne na rješavanju stvari s kojima ne znamo što ćemo: zato se mole svi sudionici da se limitiraju na najviše 20 stvari koje žele donijeti na razmjenu.

 

 

Nije potrebna najava za sudjelovanje na sajmu, samo dođite i razmijenite!


Preporučite članak: