MILO ZA DRAGO nedjeljom u Prečkom

Xlarge_kopija_od_6

Od 8.11. do 13.12.2015. svake nedjelje u Domu kulture Prečko od 11 do 13 sati sastajemo se na sajmu razmjene, susretima lokalne grupe za razmjenu te zanimljivim predstavljanijma i radionicama recikliranja. Prijave nisu potrebne, a sudjelovanje je besplatno.

'milo za drago' u Prečkom

Od ove nedjelje 8.11.2015. nastavljamo s okupljanjima u Domu kulture Prečko da bi se upoznali, družili, razmjenili stvari i naučili nove vještine u svijetu recikliranja.

Program ove nedjelje je sljedeći:

- od 11 do 13 - sajam razmjene
* razmjeniti viškove koje držimo u ormaru ili na policama, a koji su još upotrebljivi - do 20 komada

- od 11:30 do 12:30 radionica 'Kako osvježiti stare odjevne predmete'
voditeljica: Ana Narandžić

* Cilj radionice je osvježiti stare, drage odjevne predmete koje više ne nosimo, udahnuti im novi život. Intervencijama u vidu aplikacije, veza, prišivanjem gumba, dijelova nakita koje više ne nosimo i sl. učinit ćemo ih atraktivnim i nosivim.

Upoznavanje veza – bod lančića, gdje i kako se može primijeniti dio je ove radionice.

Potrebno je donijeti jednobojni odjevni predmet, konac za vezenje, prikladnu iglu, škare, filc (kao alternative vezu), papir i olovku za crtanje predloška.

O Ani Narandžić:
Po zanimanju je učiteljica, a od rujna 2015. godine je u mirovini. Završila je Autorsku školu slikanja kod prof. Vatroslava Kuliša. Bavi se slikanjem, izradom dekorativnih predmeta, intervencijama na odjeći i obući, pisanjem.
Imala je nekoliko skupnih i samostalnih izložbi i izdala je zbirku pjesama.

- od 12:30 sastanak grupe za razmjenu Trešnjevka


Preporučite članak: