"milo za drago" ponovo u Maksimiru!

Xlarge_xlarge_img_0028

U subotu 26.9.2015. od 12 do 17 sati održat će se veliki jesenski sajam razmjene u Maksimiru (Zagreb), u Centru za kulturu i informacije Maksimir. Također održavamo radionicu o razmjeni bez novca, te pozivamo na formiranje kvartovske grupe za razmjenu.

Nakupilo vam se stvari po kući koje su još uvijek dobre za korištenje, ali ne znate što ćete s njima? Promijenio vam se ukus, knjige vam više ne stanu na police, a djeca su prerasla odjeću? Imate sanduk jabuka viška? Sajam razmjene je pravo rješenje za to - donesite nešto što vam više ne treba, upoznajte se sa susjedima iz kvarta i odnesite nešto drugo što vam je korisno.

Ako umjesto predmeta želite podijeliti neke svoje vještine, pozivamo vas da na događaju održite neku malu radionicu. Prošli put smo imali radionicu recikliranja odjeće i radionicu kućnog kompostiranja, ovaj put teme ovise o vama :) Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, javite nam se na bok@milozadrago.hr da se dogovorimo oko detalja!

Posebno u sklopu događaja najavljujemo radionicu o razmjeni bez novca, predstavljanje web sustava koji olakšava takvu razmjenu, te pozivamo Maksimirce na okupljanje kvartovske grupe. Svi su dobrodošli na sajam i radionicu, čak i ako ne stanuju u Maksimiru - možda možete pokrenuti grupu za razmjenu i u svojem susjedstvu!

 

Program:

12:00 do 17:00  Sajam razmjene

Donesite svoje stvari* koje vam više ne trebaju, a u dobrom su stanju i razmijenite ih za nešto drugo. To može biti odjeća, knjige, igračke, alati, manji kućanski predmeti ili bilo što drugo što se može lako transportirati.

* moguće je donijeti do 20 stvari

12:00 do 14:00 Vrijeme za opcionalnu razmjenu vještina - sudionici po želji održavaju mini radionice

14:00 do 16:00  Radionica* "Uvod u razmjenu bez novca u kvartu i na poslu", uz predstavljanje web sustava za razmjenu. Voditeljica: Gordana Dragičević

*Svi sudionici radionice o razmjeni bez novca dobit će na poklon knjižicu Lokalni novac

16:00 do 17:00  Okupljanje grupe za razmjenu Maksimir

 

Događaj organizira "milo za drago" u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18.

Nisu potrebne prijave, ulaz slobodan!

 

 


Preporučite članak: