Pokrećemo grupe za razmjenu!

Xlarge_maksimir_radionica_bright

Uskoro ćemo pokrenuti prvih nekoliko kvartovskih grupa za razmjenu bez novca. Prve grupe bit će u Maksimiru i na Trešnjevci u Zagrebu.

Grupe za razmjenu sastajat će se i fizički kako bi se članovi međusobno upoznali, ali koristit će i web sustav koji olakšava bilježenje svega što nudimo i tražimo, te omogućuje članovima da se jednostavno dogovaraju oko pojedinačnih transakcija razmjene.

Tijekom prve faze korištenja web sustava od svih članova prikupljat ćemo prijedloge za poboljšanja funkcionalnosti, kako bismo ga u što skorije vrijeme nadogradili i usavršili.

 

Ukoliko ste već bili na nekoj od naših radionica i ostavili kontakte, očekujte ovih dana poziv. Ako niste a zanima vas, ostavite nam vaše želje i podatke o ovom obrascu. Alternativno, možete nam se javiti na bok@milozadrago.hr .

Prema interesu i potrebama postoji mogućnost da se pokrene više grupa. U obzir dolaze sva mjesta i kvartovi u Hrvatskoj, a postoji i mogućnost da neke grupe budu tematske (npr. za dijeljenje zemljišta ili razmjenu viškova iz vrta i voćnjaka; knjižnice igračaka ili alata itd.)

 


Preporučite članak: